Dagens bild(er)

Det var nån som klagade på att det var dött i bloggen, så jag lägger in några bilder bara för att det skall hända nåt.
Bilden är från 2007, då vi var i Matfors och åkte vattenskidor med laget. 
Det är Tove som försöker åka vattenskidor på bryggan, och bredvid står Lina och Joysan och skrattar.





/Coach

P95 - Damlaget 8 - 7

Dagens träning bestod av spel mot vår P95:or. Trots att deras träning slutade en timme innan våran började, så var det 6 st som stannat kvar och sköt etc.

Det passade utomordentligt bra eftersom vi också bara var 6 st. 95:orna var inte sena att tacka ja, när vi frågade om de ville spela mot oss. Det tog ungefär 0.75 sekunder för dem att bestämma sig.

Tyvärr inga målvakter, men  det gick bra ändå då vi delade av målen och räknade båda kryssen som mål.
Våran laguppställning var Matilda S, Elina, Spontis, Ida, Linda och Emily.
95:orna matchade Nyström, Nisse Å, Joar, Danne(?), Patrik, Adam.

Domare: Undertecknad
Speltid: 5 x 10 min.

Inledningen var jämn, där vi hade ledningen med både 1-0 och 2-1. Sedan kom Nisse igång och gjorde 4 raka mål. Men vi kom tillbaks upp till 5-5. Våra mål gjordes av Spontis och Linda. Linda som numer går under namnet "Storfiskar-Linda", hade en hel hög med frilägen, så det hade faktiskt kunna vara ledning för oss med flera mål. :-)

Ida provade att zorra några gånger till grabbarnas förtjusning, men lyckades tyvärr inte göra nåt zorro-mål. Men lugn...det kommer!

Bland det mest underhållande var Elina och Matilda´s närkamper med Joar. Tyckte t.o.m att jag hörde lite trash-talk mellan Joar och Elina. I vilket fall så blev det några fina närkamper och tacklingar över sargen. Hoppas grabbarna lärde sig att det inte är nån lek att mucka med en av de tuffaste tjejerna i laget, Elina "Robocop" Ulander.

Återstår se om grabbarna törs ställa upp på en "riktig" träningsmatch nästa tisdag. Det kan bli riktigt skoj! De som var med idag skötte sig mycket bra, trots att de mötte tjejer. Det märks att det är talangfulla spelare som kommer att bli riktigt bra i framtiden.

Även damerna gjorde det bra, även fast det bara var på skoj. Kul att se att vi spelar som vi brukar, även om ni sköter allt själva och turas om på positionerna. Det visar ju att nånting har fastnat under säsongen :-)

Vi tackar grabbarna för en bra match, och hoppas på returmöte nästa tisdag.

/Ecke

RSS 2.0