Tvättdag

Så här ser min lägenhet ut nuförtiden...skall bli skönt när matchställen är utdelade :-)







/Ecke

Match nummer två mot Sävar IBF

Gjorde ett generalfel som bloggare! Ska inte ske igen, men nu hände det i alla fall och jag orkar inte skriva om allt jag skrivit. Jag var klar, tryckte på uppdatera och så försvinner internet och även mitt inlägg. Går jag tillbaka så är det bara vitt och tomt och ett hån mot mig som måste börja om.

Returmöte mot Sävar i alla fall, jag hoppas att Ecke skriver en matchrapport för nu när allt försvann gör jag inte om det. Kort och gott, vi vann med 7-5 men det satt långt inne och vi låg under i stort sett hela matchen. Sävar var bra idag, vi var inte lika bra som igår. Bra bollrull men lite lite skott och jag gillar ju skott jag.
Skönt att vi tar oss samman på slutet och vänder till vinst :)

Noterat från matchen:
Publiksiffran är knappt närmast sörjande, inte ens min pappa var där
Emily luktar alltid gott medans alla vi andra luktar svett
Bella har två klubbor, eller hur var det nu Bella? Bella? Bella? Bella? Bella? Bella? Bella? Bella? Bella? Bella?


Tänkte att jag i framtiden skulle rapportera lite resultat här i bloggen så att alla hänger med ;)
Nu är det ju dock försäsong och inte allt för mycket matcher, och är det matcher så har jag inte superkoll på dom. Men idag har i alla fall Granlo, IBF och IBF ungdom matchat.
Dalen - Granlo 9-5
IBF - IBF U 9-1
Brunflo - IBF U 3-2

Det ska finnas fler resultat från IBF lagen då dom spelat en minicup i Östersund men det där är allt jag lyckats söka rätt på.

/Chefen D

Helhelg med ankarsdam

Hallådär!

Jag har då fått den stora äran att vara bloggchef för den här bloggen, jag tycker i och för sig att jag var väldigt mycket chef innan också, men nu är jag de officiellt! ;)
Tänkte mjukstarta den här säsongen så jag inte drar på mig någon sträckning eller så innan jag är ordentligt uppvärmd, men tanke är nu att den här bloggen ska komma in i andra andningen lite snabbt.

Men bara för att jag är chef (jag gillar verkligen att jag fått en titel) betyder de inte att det bara är jag som kommer styra och ställa här utan bloggare kommer variera och innehållet likaså. Får Jonna bestämma kommer vi ha videoblogg varje dag med henne i huvudrollen :)

Men nu till händelserna denna helg! Fredag kväll så umgicks vi med laget i bergsåker, städade lite efter open trot. 40 minuter sen var vi klar, effektivt så säg!

Kvällens höjdpunkt
Jag pekar på något flygande djur som lyser "framför" månen, Lina B tittar dit och säger sen väldigt skeptiskt "Det där är ingen stjärna". Lina ser dock inget djur som flyger utan tror att jag menar månen. Ibland undrar man vart hennes tankar är :)

Idag, lördag, har vi fortsatt att umgås! Match mot Umeålaget Sävar IBF som spelar i div 2 västerbotten. Några gamla rävar har mött dom i ettan men ingen verkar komma ihåg någonting. Kul med ett nytt okänt motstånd, så vi kommer ha det halva säsongen.
Matchtrapport finns att läsa här! så jag går inte in på själva spelet direkt.
Men några saker vill jag lyfta fram från matchen ändå. Maya Engblom, vilken lirare, snurrar upp backar på läktarn, serverar passningar och stänker även in ett mål!
Cassandra och Stina i målet tycker jag förtjänar beröm, mycket bra jobbat av båda två! Lina B lirade idag också, slog till med två mål trots ovana att spela högerfoward och den klockrena kommentaren "Jag hinner inte tänka, och så blir det mål". Verkar vara receptet, tänk mindre.
Andra som ska ha cred för matchen är Bengan som börjat försäsongsträna nu inför säsongen i speakerbåset, Sanna och Tompa som satt och skötte klockan, Grönis mamma som sålde fika till alla som var sugna. Grymt!




Efter matchen blev det segerbankett på Mcdonalds!



Samtidigt som vi sitter på Mcdonalds och gottar oss i segern är Maja och Carro på plats på travbanan och städar. Där får man för att man spelar fotboll istället för innebandy ;) Mycket bra jobbat av er tjejer som städade trots att vi andra inte kommit dit. (Även cred till Micke, Majas pappa, som hjälpte till)

Bästa fynden efter dagens städning:
Matilda - 100 kr, jag tror hon hittade den direkt när hon kom dit och tittade på backen, vissa har tur!
Ida - Grön pilot penna
Tessan - 1 kr och en trasig penna
Spontis - Reklampenna
Det var även någon som hittade 20 kr, minns inte vem.


Förövrigt, Tessan och Cassandra! Jag och Spontis tackar er för godispåsen vi kunde köpa ;) 55 kr fick vi, början på en förmögenhet!

/Ida aka Chefen


RSS 2.0