Ankarsviks Puttmaster

Efter gårdagens träning begav vi oss till Skönsberg för att avgöra vem som är bäst i laget på minigolf. Det blev en hård kamp över 18 banor, där Ida till slut gick segrande ur striden.
Segerresultatet blev 47 slag. Inte illa pinkat! :-)

Banorna var fina, även om vissa lutade åt lite olika håll...men det kanske skall vara så. Vi fick i varje fall se en hel del spikar, men även en och annan sjua (inga namn...).



Bella försöker få ner bollen på banan med den långa uppförsbacken. Ivrigt påhejade av Stina och Matilda. Bakom sitter Lina och Linnea och hoppas på en sjua!


Spontis slår en spik...eller? Förmodligen inte eftersom Ida och Linda sitter och flinar.


Lina och Linnea tittar på när Jonna slår. Men ska man verkligen stå sådär nära?


Ida störtar fram för att plocka upp bollen efter ännu en spik. Spontis tittar avundsjukt på.


I vilket fall så var det en rolig och avkopplande lagaktivitet. Det blev lite kallt när solen gick ner, men det är smällar man får ta. Vem vet, det kanske blir fler gånger... :-)

/Ecke


Regndans!

Hela denna vecka har jag valsat runt i en alldeles speciell regndans, allt för att slippa löpträningen i Uslandspåret. Dansandet gav också resultat ;)  Under tisdagen då Uslandträningen var tänkt att äga rum så var vädret väldigt ostabilt och vi hamnade i Bosvedjans gympahall igen :) Attans alltså.
Det finns ju såklart en liten hake med att vi var inomhus - vi tränade samma muskler som på söndagsträningen och jag kan lova att mina ben ville bli avkapade och lämnade kvar på det gröna sköna golvet, men jag fick gott släpa med dem hem igen.

Regndansen fortsatte även idag, om än inte lika entusiastiskt då benen inte riktigt kommit över söndag och tisdagsträningen. Dock verkar dom högre makterna höra mina tankar om regn för det har vräkt ner hela dagen! Så det blev bosvedjan även idag. När alla var på plats drog vi igång med hopprepen. För att kort sammanfatta kan vi ju säga att "vissa" har problem med växelhoppen. Sedan löpte vi inomhus 70/20, blev ungefär som ett varv på Usland. Ecke tyckte vi missat lite mycket konditionsträning nu ;P
Ett härligt varv cirkelträning efter det. Det är nog fler än jag som tycker synd om barnen som ska ligga och kräla på mattorna som vi använder för armhävningar och dylikt. Vissa gånger kan man bada på dom.
Vi rundade av det hela med lite 3 mot 3 spel stolpe, ribba. Trodde att mitt lag hade segern som i en liten ask då jag hade både Spontis och Lina (även Matilda var med men hon gör mål istället) som inte gör annat än skjuter stolpe och ribba, men så var inte fallet.. Lag 2 var helt enkelt för spelskickliga för våran fiskuppställning.

Sist men inte minst så var ju Elina med och efter träningen fick hon en belöning. Ecke vad är det frågan om? Vi som alltid tränar då? Du kommer bli fattig i höst då vi ska få varsin BOW :D



Efter vår försäsong får vi snart dra på oss en sån här tröja ;)

/#5

RSS 2.0