Spelarmöte 24/8-09



Spelarmöte igår, måndag den 24/8-09.
Vi gick väl igenom det mesta. Allt från pengar till spelsätt. För dom flesta var ju som sagt den första timmen repetition, och för dom nya fanns det mycket information att hämta in under hela mötet.

Det var kul att det var så många som kunde komma, dock kändes det som att många saknades.. Vet inte riktigt varför, tror nämnligen inte att det var så många.
Men det känns verkligen som om vi har en bra trupp iår, och vision 111 tror jag kommer kunna gå att uppnå, ganska bra, ifall alla bara är inställd på det.

Träningarna hittills har väl varit liet varierande. Ibland bra fart, ibland inte. Men så är det ju. Det är ju bara att man rycker upp sig till nästa träning.

Träning ikväll brudar.. Bara att sätta igång att tagga!!!!!

Syns ikväll ;) / #9

Söndags träningen

I söndags vare min första sommarträning.. Eller iallafall den första jag var och kolla på. Det kändes bra att komma tillbaka till ett lag som har fullt med energi, lite nyaspelare och humöret på top. Man vart verkligen peppad/taggad för att börja lira igen. Måste säga att det faktiskt känns grymt skönt att ha Bella tillbaka oxå. Så inte Ecke måste ta på sig precis allt, kanske kan han få lite hjälp. Nått annat som jag var väldigt glad att se var målvakterna. Det kryllar av dom nästan. Nu kanske man slipper Bosse (?) ett tag ? ;) Men på söndag, imorgon är det dax för mig med. Att få leka lite med klubba och boll. Me like!! Syns imorgon dådåva! / #9

Vi går in i hall!!!!

Dagen som vi alla har väntat på är äntligen här! (Speciellt Linda) Söndag den 2 augusti och vi går in i stor hall! :D Upp till bevis nu på alla självtränade ;) Önskar man kunde förgylla denna underbara dag med ett litet nyförvärv i toolbagen... /#5

RSS 2.0