Lugnt på innebandyfronten

Det har varit ovanligt lite innebandy denna helg. Det minsta på väldigt länge. Bara en match i damtrean och en i herrtrean i lördags. Men utöver det så har det inte blivit så mycket mer spelat eller tittat på faktiskt. Rätt lugn helg alltså. Fast vi hade lagfest i lördags. Men det var rätt lugnt det också...eller hur tjejer :-)

Kollade i varje fall på distriktslagssamlingen på Höglunda på söndag kväll. Många som hade lämnat återbud, så det var bara 16 st utespelare och två målvakter. Lina och Linnea skötte sig mycket bra. Linnea spelade lugnt och stabilt på backen, och smällde på i närkamperna som hon brukar. Lina vårdade bollen bra, och slog inte bort många bollar. Hon hade bra rull i sin kedja och framförallt när hon var inne med två Fränsta-tjejer hittade de varandra väldigt bra.

Lina och Linnea´s lag vann med 5-0 på 2x15 + 10 min. Resultatet är inte så viktigt, utan det viktigaste är man tar för sig och visar vad man går för. Det tycker jag att både Lina och Linnea gjorde. Av det jag såg igår, så har de stora chanser att komma med på nästa samling.

Syns ikväll! :-)

/Coach


Semlan
Tove och Elina, så här ser hon ut. Hon kom fram på söndag, så ni letade
inte överallt.


Nu har vi sju målvakter

Gårdagens träning är nog ingen av dem som kommer att gå till världshistorien. Eller jo, det kanske den gör...men den hamnar inte bland topp fem om man säger så. Vi var i varje fall väldigt lite folk, mestadels pga sjukdomar, jobb, skola mm.

Men vi tog det för var det var, och vi som var där hade ändå rätt roligt. Ingen större mening att köra stenhårt en sån här gång, utan vi passade på att ha en lattjo-träning. Fast det blev faktiskt lite armhävningar och sit-ups ändå, så det lönade sig att komma dit eller hur? :-)

Ida ville leka på uppvärmningen, men jag fick aldrig något riktigt förslag på lek, så det blev det ingenting av med.
Kom med ett förslag så KANSKE vi kan leka...nån gång...i framtiden...

Tompa och Tove provade på hur det är att vara målvakt, och det gick väl sådär om man säger så...och då är jag ändå snäll med betyget :-) Tompa körde den stående stilen, men kom efter ett tag på att det nog skulle funka bättre med klubba. Så hon gick över till hockey-målvakts-stilen istället.

Tove´s insats i målet vet jag inte riktigt vad jag skall säga om...först stod hon upp, sen låg hon på alla fyra, sen låg hon ner. Petzon fick i varje fall på en fin ärta i ryggen på Tove som hördes ändå bort till andra målet :-) Ida behöver med andra ord inte känna någon större oro över sin plats som femte-målis än på ett tag.

Tompa åker bort till helgen, och lämnar oss i sticket. Men det blir lagträff på lördag ändå som planerat.
Kommer ett mail snart med info om vart, när och hur!

Syns imorrn tjejer! :-)

/Ecke

Dagen D avklarad!

Aja det finns väl egentligen inte så mycket att säga om matchen. Dom är bra! Svåra att ta ner på jorden, men men. Nu är det spelad, ta med det vi behöver från den och blicka framåt.
För imorgon(söndag) är det en ny match med nya tag.


Det var många som kämpade idag, men måste få berömma Maja lite extra. Kommer in och kämpar och sliter som bara den. Underbart att se hennes bollkontroll med.

Det är iallafall sämst att sitta på sidan :p Bara så ni vet!

Men imorgon ca halv tolv sitter man på Höglunda igen. Denna gång och hejar på Östersund (?). Efter blir det match för våran del.
Vad sägs som iallafall tre poäng denna helg ? ;)



/ #9

Dagen innan.

Nu finns det inget annat tjejer, än att peppa/tagga.

Imorgon ska dom ner på jorden. Och det är vi som ska ta dom dit! Det finns bara vinst ! Sådeså!!




1,2,3 -Ankars!!




/ #9


DERBY!

Sitter här hemma och bara väntar tills jag får åka. Kommer bli en hetsig match förmodar jag :p Men sånt gillar vi ;) Ifall det är någon som läser denna blogg som inte är intresserad av innebandy, så är det självklart derbyt mellan Granlo och City som jag menar.
Självklart är jag ett City-fan (av olika anledningar, inget jag tänker nämna ;)) och hoppas på vinst för dom. Det behöver dom. Och det skulle vara riktigt kul ifall dom slog Granlo, som jag tycker väldigt lite om, på grund av några personer i det laget :p

Aja nu vart det mat! Syns ikväll ;)



/ #9


Hemlis! ;D

Skulle lägga fram träningskläderna för ett tag sen, men insåg att dom inte fanns i mitt rum. Skulle ut i tvättstugan och kolla ifall dom var tvättande. :D:D
Gissa vart dom var ? :o
Ja inte fan rena heller.. Nej, eller jo det kan man ju säga att dom var, men dom låg i tvättmaskin..

Skönt att jag snart står här med träningskläderna och en hårtork!

Det är ju nån som försöker säga att jag kanske inte ska träna ikväll ändå.. Förmodligen mamma ;)


/ #9

Måndag!

Har tråkig så blir ett inlägg här med!
Sitter på skolan och göra nada.. Förutom att ha tråkigt. Men men. Allt kan ju inte vara roligt.

Kan ju berätta att min kära mor ringde till sjukan idag. Jag har ju haft hjärtklappning den senaste veckan. Och fick det även när jag var på väg ner till bussen imorse. Har väl inte tänkt på det så mycket, men mamma tyckte jag skulle kolla. Så ifall jag får det ikväll på träning blir det akuttid imorgon. Annars har jag tid nästa vecka på tisdag.
Känns lite sådär. Dock tror jag inte att det är något. Men det är väl bättre att ta det säker framför det osäkra.

Jag hoppas verkligen att folket i laget vet att vi har träning idag! Full trupp alla träningar hoppas jag på! Vore verkligen skit kul med folk.

Nu ska jag återgå till arbetet. Eller bloggläsandet!


Syns ikväll brudar + Ecke :)

/ #9

Ankars-KBK

25 jävla minuter ? Alltså jag hoppas dom inser att några utvisningar var felaktiga ?
Aja denna match kommer man nog komma ihåg ett bra tag. Mycket slit och skrik. Men det är väl innebandy (?)

Aja till helgen är det Östersund och nu jävlar ska vi sätta dom på plats. Hela veckan ska vi peppa! Äta rätt, prestera det bästa vi kan på träningarna och sova mycket!! Vinkla klubborna och pusta skorna, för dom kommer att användas! Kanske även måste köpa nya efter den matchen ? Vem vet!

Och man lär ju missa derbyt. Det som händer två ggr om året. Folkfest och ja, jag vet inte vad. Otrolig stämning brukar det ju vara. Men vet att våra träningar är viktigare, och hade ju aldrig tänkt att hoppa över en träning för en annan match, eller jo men det var ju landslaget :p Men inte för en div ett match. Fast jag kan ärligt talat träna senare, men vet att det är folk som inte kan det. Kanske ska be någon filma ? :D Njaa, skojjas.

Träning imorgon igen. Vibacke. Eh. Syns där brudar :D Peppa nu!! Eller förlåt Ida. Nu taggar vi tjejer ;)





/ Sanna #9


Radiokändisar

P4 Västernorrland var på plats i Ö-vik under Paradiscupen och specialbevakade våra 94:or.
Klicka på länken nedan för att höra Emily och Matilda bli intervjuade :-)

http://www.sr.se/webbradio/?Type=db&Id=1533289


/Ecke


Nyårsafton 2008



Denna speciella dag som nyår är kände vi att man kunde inte klä på sig vad som helst, därför kommer här dagens outfit - nyårsspecial.

Ida
Tröja - Unihoc, med ankarsviklogga och sport och funktion
Byxor - Unihoc, med siffra

Linda
Tröja - Unihoc, med ankarsviklogga och sport och funktion
Byxor - Unihoc, med siffra

Denna outfit kommer att visas upp imorgon på Ica Espland mellan ca 07.00 och 11.00 där vi kommer ha en liten fashionshow i gångarna med servetter, schampoon och  Välkomna!

/#5

RSS 2.0