Nu har vi sju målvakter

Gårdagens träning är nog ingen av dem som kommer att gå till världshistorien. Eller jo, det kanske den gör...men den hamnar inte bland topp fem om man säger så. Vi var i varje fall väldigt lite folk, mestadels pga sjukdomar, jobb, skola mm.

Men vi tog det för var det var, och vi som var där hade ändå rätt roligt. Ingen större mening att köra stenhårt en sån här gång, utan vi passade på att ha en lattjo-träning. Fast det blev faktiskt lite armhävningar och sit-ups ändå, så det lönade sig att komma dit eller hur? :-)

Ida ville leka på uppvärmningen, men jag fick aldrig något riktigt förslag på lek, så det blev det ingenting av med.
Kom med ett förslag så KANSKE vi kan leka...nån gång...i framtiden...

Tompa och Tove provade på hur det är att vara målvakt, och det gick väl sådär om man säger så...och då är jag ändå snäll med betyget :-) Tompa körde den stående stilen, men kom efter ett tag på att det nog skulle funka bättre med klubba. Så hon gick över till hockey-målvakts-stilen istället.

Tove´s insats i målet vet jag inte riktigt vad jag skall säga om...först stod hon upp, sen låg hon på alla fyra, sen låg hon ner. Petzon fick i varje fall på en fin ärta i ryggen på Tove som hördes ändå bort till andra målet :-) Ida behöver med andra ord inte känna någon större oro över sin plats som femte-målis än på ett tag.

Tompa åker bort till helgen, och lämnar oss i sticket. Men det blir lagträff på lördag ändå som planerat.
Kommer ett mail snart med info om vart, när och hur!

Syns imorrn tjejer! :-)

/Ecke

Kommentarer
Postat av: Malin

Härligt Tjejer. Någon som hittat en bra målvaktsstil som är värd att prova? :P. Kanske ska testa Toves, så får vi en liggande målvakt? ;)

2009-01-21 @ 11:54:44
Postat av: Ida

Synd att vi bara har en som faktiskt kan stå i mål :P (okej, 3 egentligen)

2009-01-22 @ 14:10:42
Postat av: Anonym

Ida, vem glömde du nu?

Vi är ju faktiskt fyra med dig ;)

2009-01-22 @ 17:40:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0