Leftovers...

Jag och Sponton satt oss först = VI VANN! asgrymma var vi, man märker ju vilka som går in för det här med 100% och verkligen offrar sig. *Vi har fortfarande blåmärken på skinkerna*

Idag var det dags för (typ) obligatorisk samling i sporthallen för att kolla på city, själv såg jag inte så mycket på matchen...men jag såg att det var ganska bra rörelse på vissa :P
Noterade att de vann med 8-6 (kanske), eller jag mena förlorade! Synd synd!

Imorrn är det dags för träning, och då drar några svikers till Falun. Vad är det för stil? Kanske även att coach tänker dra, hmmm.... Vad ska man säga om det då? Hela Höglunda kommer kännas som en enda stor kvarglömda-saker-låda...


Men, som jag brukar säga, man ska inte vara bitter!      



/#7          

Förövrigt...

När alla andra satt hemma och latade sig igår gick jag och Elina och tränade med herrarna!
Vi lärde oss riktigt grymma grejer, maybe you'll see tonight! (or not, because we are so fast you might miss it) :P

 

/#7


Lite Agnes på det här så blir allt bra igen...

Jaha, då var den helgen över! Hyfsat skönt faktiskt. Det var ju inte så jätteroliga resultat, men man ska aldrig vara bitter!

Idag är det en träningslös måndag så då antar jag att alla sitter hemma och väntar på stormen istället. Läste i tidningen att SMHI uppmanar oss att stanna hemma, undrar om det räcker för att man ska slippa gå i skolan :O (vore ju inte helt fel)
 
Har suttit och funderat en stund och jag tror att jag har kommit på lösningen på våra problem! Värsta frälsaren jag kommer bli nu då! Vi måste sluta träna med såna där specialbollar! Eller möjligtvis börja spela med dem på match också, det var en liten fågel som viskade i mitt öra att den är värsta utvecklad med annan tyngd och hårdhet och sånt stuff, självklart att det blir svårt att spela med nåt annat då på match, vi har blivit för bra helt enkelt. Dags att ta ett steg tillbaka i utvecklingen!

Förresten! Såg ni Henke Larsson spela innebandy igår? Kommentarer på det, tack!

#7

Because we had a bad day...

Ja nu är en av två matchdagar i helgen avslutade och resultatet kunde ju tveklöst ha varit bättre.. Två förluster av två möjliga, en i vardera serie... Finns nog inte så mycket att säga om dagen utöver att vi nu lägger den till handlingarna och tar nya tag imorgon. Vi får ta ut besvikelsen för dessa två matcher på Brunflo imorgon och köra över dom! ;-)

Måste få avsluta inlägget som vi avslutade i omklädningsrummet och det med lite glädje för Joysans skull!
Det är ett stort avbräck att de bestämt sig för att hon ska sluta spela redan, men det får accepteras och vi alla önskar henne och Tomas lycka till och ett stort grattis!

Nu ses vi alla i Skönsberg 10.15 imorn, laddade för revansch med en stadig frukost i magen!

/ #14

Helgen närmar sig med stormsteg

Idag är det torsdag och det innebär att vi har genomfört vårt sista träningspass för veckan, nu väntar en helg med mycket matcher.

På träningen var vi 19 utespelare och 2 målvakter (!), varav en av målvakterna vad Idas lillebror som kom och gjorde ett bra jobb med att vakta nätet för västarna. Blev mycket passningsövningar och sedan spelade vi länge, vilket alltid är roligt! Spelet rullade på bra och då vi var så pass många fick vi chansen att träna med ett riktigt matchtempo inför helgen.

Ser som sagt nu fram emot en helg med mycket matcher.
På lördag möter vi först Hudik/Björkberg i division 3 och direkt därefter möter vi Frösö i division 2. Båda matcherna spelas på Höglunda, 11.30 och 13.30, så det tycker jag alla ska satsa på att se!
Och eftersom ingen någonsin lessnar på att se oss spela så bör alla bege sig mot skönsberg på söndag 11.30 då vi tar emot Brunflo. ;-)

Så gott folk, nu ses vi i innebandyhallarna i helgen!

Förresten så kanske jag inte ska sticka under stol med att jag med största sannolikhet blir kändis nästa vecka, inte i form av att vara med i tidningen som Ida så coolt var, utan i form av veckans slarvmaja. Lyckades på något vis lämna klubban på träningen i tisdags och tänkte inte ens på det.. Dåligt gjort och klubban straffade mig för det hela träningen idag, men det var jag nog värd! ;P Så nästa vecka plockar jag förmodligen bollar och delar ut västar, kanske är ett kall?.. vem vet?! ;-)

Jag har även en idé på något vi kanske kan göra tillsammans.. Slänger upp det på Forumet imorgon för att kolla av intresset!

Nu plockar vi poäng i helgen tjejer!

/ #14

Ledig dag

Igår var det tisdag och det innebär natträning. Jag missade "tyvärr" den där föreläsningen innan men av Eckes inlägg att döma är det nog inget jag ska vara ledsen över. Hade inte tänkt dopa mig heller så det ska nog gå bra ändå! ;-)

Nej, åter till träningen! Vi var ganska få men vi som var där kämpade på bra som vanligt. Lite småskavanker här och där gjorde att tempot inte var det bästa, men absolut inte det sämsta heller!

PP-femman fick träna in ett nytt spelsystem och det innebar boxplay-träning för oss andra, nyttigt för alla. Som box spelare måste jag få säga att jag tror att det nya PP-spelet kan bli en hit under match, förhoppningsvis redan i helgen! :-)
Sedan körde vi lite andra övningar innan det var dags för spel spel spel. "Västlaget" rullade ut oss stundvis men alla på planen kämpade på och vi utan västar gjorde allt för att hjälpa Ecke i målet. Alla kämpar på bra och många får spela på nya positioner och även det går bra, mycket positivt!

Nej nu vilar vi upp oss idag tjejer så tar vi nya tag imorgon och gör en ännu bättre träning på en lite mer human träningstid.

Förresten, ingen har väl missat att vi har en kändig i laget idag?;-)
Man kunde tydligen bli kändis utan att vara slarvmaja, Ida!
                                                                                                                                                                                
                                                                                                                                                                              / #14

Ida i st

Tankar från dagens föreläsning 18/11

11 st slöt upp.
Undertecknad, Sanna, Spontis, Linda, Ida, Lina, Linnea, Malin K, Malin E, Lill-Matilda och Lill-Carro.
Credit till alla oss!

Två tjejer från Dopingjouren höll i föredraget. Väldigt lågt tempo. Linnea somnade.

Några få bilder. Mest text. Ingen film. För dåligt!

Efter ca en timme tittar jag åt vänster.
Då ser jag följande: Sanna gäspar. Spontis stirrar med tom blick rakt fram. Linda skickar sms. Ida sjunker ner i video-ställning.

Jag tittar åt höger, och ser:
Lina kollar hål i sina strumpbyxor. Linnea sover. Malin K kväver en gäspning. Malin E tittar ner i bordet. Matilda och Carro lyssnar på hockey.

Intressant ämne. Upplägget kan diskuteras. Kanske bara var vi som var trötta.

MEN
Godiset var gott. Disktrasorna var gratis.
Fråga Ida!

/Ecke

Träning 17/11 Vibacke

Eftersom Ida inte verkar ha tvingat nån att blogga än så får väl jag visa vägen...som vanligt :-)

Lite lättsammare träning idag. Men det var kul, tycker att vi höll det på en bra nivå. Lite lek och en hel del skratt, men inte för flamsigt. De övningar vi körde, uppspelsövningen och tre-mot-noll funkade bra när vi väl koncentrerade oss.

Prickskytte-tävlingen var skoj att se. Det "lägre" laget hade ingen vidare tur med sig, medans det "högre" laget skrapade ihop 25+50+75+100=250 poäng, om jag inte minns hel fel. Höjdpunkten var Ida Löfqvist´s rökare i 100 poängaren. Hade inte kunnat gjort det bättre själv. :-)

Kul som sagt att se att spelet funkar så pass bra även fast vi som idag blandar lagen. Fast det ibland var backar på forwardsposition och vice versa, så håller vi vårat spelsystem och rullar boll riktigt bra. Det tyder på att det vi jobbar på börjar sitta för de flesta, och alla kommer in i spelet mer och mer. Riktigt kul att se för mig som tränare.

De flesta verkade också stanna kvar efteråt som vi pratat om. Det är bra för sammanhållningen, och kommer att göra att vi lär känna varandra ännu bättre allteftersom.

Imorrn är det föreläsning, samling 17:50 i foajén på Gärdehov, Nordichallen.

Syns imorrn tjejer!

Jag avslutar med att citera Linnea:
"- Good work!"

/Ecke

Ny blogg, nya tag

Fixade en ny blogg, blir dock miniinlägg för batteriet är slut nu!

Sov gott ;)

/#5


RSS 2.0