Lugnt på innebandyfronten

Det har varit ovanligt lite innebandy denna helg. Det minsta på väldigt länge. Bara en match i damtrean och en i herrtrean i lördags. Men utöver det så har det inte blivit så mycket mer spelat eller tittat på faktiskt. Rätt lugn helg alltså. Fast vi hade lagfest i lördags. Men det var rätt lugnt det också...eller hur tjejer :-)

Kollade i varje fall på distriktslagssamlingen på Höglunda på söndag kväll. Många som hade lämnat återbud, så det var bara 16 st utespelare och två målvakter. Lina och Linnea skötte sig mycket bra. Linnea spelade lugnt och stabilt på backen, och smällde på i närkamperna som hon brukar. Lina vårdade bollen bra, och slog inte bort många bollar. Hon hade bra rull i sin kedja och framförallt när hon var inne med två Fränsta-tjejer hittade de varandra väldigt bra.

Lina och Linnea´s lag vann med 5-0 på 2x15 + 10 min. Resultatet är inte så viktigt, utan det viktigaste är man tar för sig och visar vad man går för. Det tycker jag att både Lina och Linnea gjorde. Av det jag såg igår, så har de stora chanser att komma med på nästa samling.

Syns ikväll! :-)

/Coach


Semlan
Tove och Elina, så här ser hon ut. Hon kom fram på söndag, så ni letade
inte överallt.


Kommentarer
Postat av: Frida

Ååh vad roligt! Nu håller vi tummarna för att de går vidare!:D

2009-01-27 @ 13:19:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0