Ny vecka, nya utmaningar!

Härligt med en ny vecka och nya utmaningar.

Förra veckans träningar såg bra ut med bra närvaro och helgen invigdes som vanligt med buffé på Bite Line, Inte så många som kunde komma men dock trevligt iaf att lyssna på när Tomas håller låda.

Vi fick smakprov på både frislag och pp-varianter.
Bilder kommer.

Helgen första match bestod av div 3 herrar Fränsta- Ankars, en match där ankars till slut vinner med 8-10. En kämpar match till slutsignal!
Efter det var det våran tur att fortsätta plocka poäng i hallen, Fränsta som kommer senast från div 1 och har tappat en del spelare, men även fått tillbaka några duktiga!

Såg sisådär ut på matchen men vi lyckas vinna med 5-10. Joysan har verkligen hittat målformen och stod för inte mindre än 4(?) kassar. Hon ligger nu på delas 1a plats med Linda på 13poäng efter 5 matcher. Själv ligger jag på 12e plats.. eller om man ska se de ännu bättre på 6e plats i interna ligan! bra gjort av mig! haha
Vi hade självklart trott att herrarna skulle stanna å stötta oss, som vi gör med dom typ varje match, men tjii fick viii, dom valde att åka hem för att se toppmötet mellan Granlo-Gävle i div 1 ist, hur man nu kan tro att det skulle vara en bättre match än våran!
Men men, då fick dom heller inte se en Sundsvallsvinst men tanke på att vi vann och Granlo tappade i sudden.

Söndagens match i div 3 var mellan BK Sundsvall och Ankars, derby derby derby!
Men en specialintervju innan matchen avslöjade Spontis hur nervös hon vart inför derbyn, fjärilarna i magen hade spökat hela natten. ;)
Maja hade lekstuga och stod för 5 kassar av 10 möjliga, totalt 6 poäng under matchen! Stjärna till dig! Givetvis en bra match till alla som spelade, och bra stöttning av publiken!
Cassandra och Stina fick hålla nollan, frågan är bara om det var bra försvar eller bra målvaktsspel?! ;)

Och nu när jag berättat om helgens matcher tror väl allas våran slarvmaja att jag inte ska berätta om det?! men där har du FEL! :D
Vi börjar såhär.... att glömma en hjälm när man är målvakt är som att glömma sin enda pipa om man är domare! Ja Stina, märker du hur uppenbart de är med en så bra jämförelse! ;)
Men frågan om de va värst att du glömde din hjälm hemma och fick låna en eller att de faktum att du glömde den lånade hjälmen? haha
Eller om det kanske är så att du inte ville erkänna under veckan att du glömde magplattan hemma men inte ville säga något, så du härdade heeela träningen utan att säga något!?
Tuuur för oss att Stina hade hjälm så vi slapp se hennes miner när vi sköt på henne, skotträning är bra! Blåskjuten eller inte, eloge till dig som tydligen gör allt för att inte bli slarvmaja! hahaha  Gick dock inte som du tänkte den här veckan... HELLER...

Men nu är det en ny vecka och i helgen har vi bara en match,  Timrå- Ankars,
Skönt att vara obesegrade nu när serien vänder med 56-12 i målskillnad och vi hoppas självklart på samma bra resultat igen!

Dags att äta och göra sig klar för träning! 10 mil hit eller dit, allt är en smaksak! ;)

Over and Out! /Grönis#88

bra försvar!Här går Tomas igenom lite frislag, kolla hur saltet och pepparn går bort sig och hur ljuset smyyger runt och hänger!en bra pp variant där man måste ha 2 rightare, så jag och ida fick ställa upp! ;P


Kommentarer
Postat av: Linda

Det var värt varenda meter!

2009-11-16 @ 17:39:22
URL: http://liindawestiin.blogg.se/
Postat av: IDAAAAA

Haha det bra Linda ;) Heja ankars!

2009-11-16 @ 17:59:41
Postat av: Ecke

Poängligan stämmer inte än, eftersom Fränsta inte har lagt in målskyttarna från i lördags. Joysan bör alltså att leda på runt 17 poäng.



Sen har vi faktiskt två matcher till helgen också, tro´t eller ej! Mer om det ikväll. :-)

2009-11-16 @ 18:37:46
Postat av: Emma

Grymt jobbat tjejer! GO ANKARS! /jättestolt massör. ;)

2009-11-16 @ 23:34:05
Postat av: Stina

veckan har inletts bra med en hel träning utan glömt något hemma eller något efter träning. eloge till mig!

2009-11-16 @ 23:34:05
Postat av: spontis

men grönis, de va inte derby-matceh i sig som jag var nervös för, utan inför ALLA matcher... :p lite jobbigt kan jag tycka ;)

2009-11-18 @ 18:48:59
Postat av: Ecke

Spontis är alltid nervös när det är match :-)

2009-11-18 @ 19:08:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0