Cup i Skellefteå - Resultat

Inte mycket innebandy i de tidigare inläggen så här kommer det i alla fall lite!

Vi var 19 utespelar och tre målvakter + coaches som var iväg för att spela denna cup. Tre lag i varje grupp och beroende på placering i gruppen så spelade man om total placering i cupen dag 2.
I vår grupp hade vi IBK Dalen (elitserien) och Vindeln (Div 2).
Första matchen går mot Dalen som ställer upp med ett bra lag och är riktigt vassa! Vi får inte låna bollen speciellt mycket och de vinner rättvist med 9-1.

Andra matchen går mot Vindeln och den vinner vi med 5-2. Vi gör en godkänd match, lite lågt bolltempo stundtals. Vill plussa extra för Maja Nyman i den matchen som spelar fram till flera mål. Lina behövde bara stå där så gick den in.

Sista matchen gick mot IBF Dalen (Div 1) och matchen gällde placering, tredje eller fjärdeplats. Vi får inte till något vidare rull utan sätter varandra i taskiga situationer och Dalen tar ledning med 1-0. Men vi rycker upp oss och Jessika gör 1-1. Matchen står sen och väger lite men till vår fördel då vi ser piggare ut och med 2 minuter kvar gör Jessika mål igen och trots Dalens press på slutet där dom plockat målvakten så håller vi undan och vinner. Stina gör en bra match i målet och Maja Nyman är återigen bra! Motståndarna har det jobbigt när hon är i farten.

Vi slutade alltså trea och det känns bra att ha känt på både elitseriemotstånd och division 1 konkurrenter inför seriestarten nästa helg.

Nu till veckan är det tre bra träningar som gäller för alla, speciellt för mig, jag måste rycka upp mig och komma igång igen! Seriepremiären är en vecka bort och det man längtat efter sen i April ska äntligen hända!
Full fart!





En liten läktarbild.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0