Delar av ankarsdam på roadtrip

Fredag är ju biteline-dagen och även denna fredag samlades vi en skara för att äta lite pizza, eller så pass mycket att vi slipper äta middag. Efter att vi mättat våra magar så kom Ecke och hämtade upp mig, Lillen och Spontis och vår roadtrip mot Umeå startade. Efter 30 minuters hade vi inte kommit ur Sundsvalls kommun. I Timrå hämtade vi i alla fall upp Micke och han insåg nog inte riktigt vad han gett sig in på. Ett försök till muta som kanske inte slog ut helt som han hade tänkt.
Citerar Ecke: ”Ska ni prata hela resan?”



Mickes muta!

Micke hade inte riktigt förstått syftet med resan… ”Jaha är det cup?”

Efter många roliga mil är vi i alla fall framme i Umeå och ska då hitta till Ålidhem för att hämta upp Fanny som också är sugen på lite innebandy! Alla som känner Ecke sedan tidigare vet att han inte är killen med största kollen direkt när det gäller att hitta rätt. Trots GPS kan man misslyckas så radikalt! 30 minuter yrar vi runt och letar Ålidhem utan resultat, men så tar jag mig samman och leder oss rätt! Utan GPS.
Nästa svårighet kommer på en gång… Nu ska vi hitta vildmannahallen. Noll koll på alla, och vi ringer vänner och eniro för vägbeskrivning. Ingen av oss blir klokare. Jag har en adress men den vill ingen lyssna på.. (Den visar sig senare vara rätt!)
Vi hamnar på ett industriområde i alla fall när vi följer GPSen, vem som ställt in den och vilken adress det är låter vi vara osagt… (Börjar på E och slutar på rik)
Det roliga med det hela är att när vi snurrar där i industriområdet så säger Lillen ”Ja men jag känner igen mig, här har jag varit förut, hallen ligger här nånstans” och vi är verkligen hur fel som helst då.

Tillslut hittar vi i alla fall! Då har vi missat första perioden mellan RIG Umeå IBF(div 1) och IBF Dalen(div 1). Matchen är ingen finlirartillställning direkt men RIG vinner med 8-2 eller något sådant. Inget av lagen ser speciellt vassa ut i spelet men det smäller mycket mer än vad vi är vana vid! Så det måste vi helt klart träna mer på, annars ser jag ingen anledning att oroa oss för att vi är sämre för att vi är nykomlingar.



RIG mot IBF Dalen

Andra matchen spelas mellan IKSU (elitserien) och Skellefteå (div 1) och där finns det inte mycket att säga om våra kommande motståndare Skellefteå som får försvara sig i tre perioder. Tror dom har två målchanser under hela matchen och en av dom är en bjudning från en IKSU-back som är siste man, ramlar och tappar bollen. Matchen slutar 14-0 till IKSU. Man anade dock tendenser att Skellefteå är ett lag som vill ligga högt och pressa, för gör man det på ett så pass bra lag lär man göra det även mot sämre lag.

Tredje och sista matchen är mellan IKSU ungdom (div 1) och Sundsvalls IBF (div 1) och där vinner IKSU ungdom med 4-2. Noterbart där är att IKSU ungdom fått ett tillskott i laget som man känner igen, och det är Sara Wibron som flyttat upp och spelar där.
Den här matchen var inte heller någon höjdarmatch och ingen av lagen är nog speciellt nöjda.

Efter matcherna kröp det i benen så vi drog igång och dansade lite på läktaren till allas glädje!













Vi måste kanske öva lite mer.. Hela publiken vände sig om och tittade på oss och en karl säger ”Ni gör ju inte ens i takt”. Bra betyg där!

Hemvägen är lika ösig som uppvägen och Ecke och Micke älskar att vi har sånt drag! Eller hur?

Några citat:     
”Det är ju känslan att hålla i den som är hela grejen” – Fanny pratar om.. Ja vad?! Iphone.
”Vad tragiskt, nu ska vi hem till varsin lägenhet och sova ensamma” – Spontis tycker det är jobbigt att skiljas åt.
”Kan du torka mig?” – Spontis ber mig om hjälp
”Singlekopp” – Spontis, ingen förstår henne.

/Ida


Kommentarer
Postat av: Spontis

fy fan va bra de blev Ida ;)

2010-09-05 @ 21:18:14
Postat av: Ecke

Allting handlar om rutiner. Vi kör alltid fel, vart vi än kommer, så det är lika bra att göra det på en gång, så är det gjort.

2010-09-05 @ 21:26:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0