En vanlig fredag i sällskap med ankarsdam

Fredag betyder biteline som vanligt. Buffe är fint, man behöver inte äta middag då! Men vi är bra på att surra så tiden går fort och helt plötsligt ska man gå och så inser man att "shit, jag kunde ätit mer" och så blir man lite bitter på sig själv.

Idag tog vi oss en liten tur tillsammans, först en sväng på sport och funktion. När man hänger med ankarsdam vet man aldrig vad som kan hända. Ecke gav oss en jo-jo! Hörde lite rykten om att Jennie också fått en, om hon klarade av att göra "jorden runt". Vem vet, vi kanske ska byta inriktning till jo-jo-artister för visst verkar det finnas talang här!



Stackars Lillen, det kan inte vara lätt att vara henne. Här har vi i alla fall utvecklat dansen med ett moment till, inte så lätt som ni ser! Vi måste träna lite mer.


Imorgon (okej, det är idag nu) så skulle vi spela DM-semi mot Gullänget/Kroksta men dom lämnade WO och det blev ingen match. Trist trist, men på söndag tar vi en svängom till Övik och spelar två matcher istället!


Har man tråkigt imorgon innan eller efter träningen som blev istället för att spela match så kan man titta på KöksJohan cup som är i Timrå sporthall. Cup för herrlag, ankars är med!


Ps. Jag tror vi har för lite att göra på dagarna.
/Ida

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0