Livvakterna

Sitter i bussen på väg till Umeå. Har nyss stannat i Ö-vik och ätit lunch. I Dvd-spelaren rullar Livvakterna, nån form av svensk actionfilm. Inte speciellt mycket action än så länge, men det blir väl bättre längre fram hoppas jag. Det är ändå bara Carro G och Jessika som kollar. Alla andra spelar IPad eller läser tidningar eller sover. Så intressant var den filmen. Tessan kollar iofs också, men hon kommenterar mest om hur overklig alla scener är med folk till höger och vänster som de inte upptäcker. Jag är ingen större fan av svenska filmer själv, så därför sitter jag och bloggar istället.

*
Matchen idag börjar kl 16 mot Umeå City. Kan vi se till att inte falla igenom en period, som vi gjorde senast, utan hålla upp spelet i tre perioder så har vi definitivt alla chanser att åka hem med tre poäng. Men det är hårt jobb och en grym inställning som gäller. Blod, svett och tårar!

*
För ca en kvart sen började matchen mellan IKSU U - Sundsvalls IBF. Skall bli intressant att följa den matchen också. Det spelas ytterligare en högintressant match för oss idag, nämligen Boden - Alunda. Båda de lagen ligger på placeringarna alldeles före oss. Bäst för oss är om Alunda vinner, eftersom de har minst poäng i dagsläget.

*
"Det kan aldrig bli för mycket innebandy!"

/Erik Wedin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0