Sov t-shirt

Två grymt efterlängtade och fantastiskt sköna segrar i helgen som var. IBK Boden besegrades med 7-6, och Skellefteå IF med 5-4 i sudden. Vi själva har hela tiden vetat att vi kan vinna matcher. Skönt att äntligen få bevisa det.

*

Vi har även konstaterat att vi tillhör ett av de mer välklädda lagen i serien. Vi har snygga stilrena Unihoc-matchställ med mycket reklam på. Nu vet jag inte om reklamen i sig gör att det blir snyggare, men det ser i varje fall proffsigt ut. Det var någon som tyckte att några av de andra lagen ser ut som de spelar i en sov t-shirt, lillebrorsans badshorts och strumpor från upphittat-lådan. Skämt åsido så är vi i varje fall nöjda med våran kläd-kollektion denna säsong.

*

Lite dålig tajming att vi inte har någon match i div 1 kommande helg, nu när vi har fått upp ångan. Men det är bara att gilla läget och se till att hålla tempot uppe till nästa helg då vi åker till Umeå och möter Umeå City. Däremot har vi div 3 match mot Söderhamn på lördag och träningsmatch på söndag helgen 22-23.

"Det kan aldrig bli för mycket innebandy!"

/Erik Wedin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0